Logo l@te
Logo URV

XARXES-INNOVAESTIC 2019

Els propers dies 6 i 7 de juny es durà a terme en el Campus de la Universitat d'Alacant, les jornades XARXES-INNOVAESTIC 2019, una trobada que emmarca les XVII Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària (XARXES 2019)  i el III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC 2019).

En aquestes jornades, algunes companyes i companys del grup de recerca ARGET presentaran les seves comunicacions:

  • Esteve-González, V. & Mogas-Recalde, J. (2019) Aprendre a avaluar: un estudi de cas d’avaluació 360º. Redes-Innovaestic 2019, Alcanant, Espanya. 
  • Usart, M. & Palau, R. (2019)  Eficiencia, facilidad de uso y usabilidad de una herramienta de videoanálisis para la evaluación de la Competencia Digital Docente. Redes-Innovaestic 2019, Alcanant, Espanya. 
  • Lázaro-Cantabrana, J.L.; Sanromà-Giménez, M.; Molero-Aranda, T. & Gisbert- Cervera, M. (2019) Evaluación de la CDD a partir del video análisis de ambientes de aprendizaje creados en un entorno virtual 3D. Redes-Innovaestic 2019, Alcanant, Espanya.
  • Cosi, S.; Voltas, N.; Lázaro-Cantabrana, J.L. & Sanromà-Giménez, M. (2019) Evaluación formativa en educación superior mediante tecnologías móviles: el rol del estudiante en su proceso de enseñanza-aprendizaje. Redes-Innovaestic 2019, Alcanant, Espanya.