Logo l@te
Logo URV

Equip

Luis Eduardo

Luis Eduardo Paz Saavedra

Llicenciat en Informàtica de la Universitat de Nariño, amb una especialització en Docència Universitària de la mateixa universitat. Compto amb Mestratge en Informàtica Educativa de la Universitat Tecnològica Metropolitana de Xile i un Màster en tecnologia Multimèdia de la Universitat Autònoma de Barcelona. En l'actualitat avanço doctorat en Tecnologia Educativa en la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Espanya.
Docent del programa de Llicenciatura en Informàtica de la Universitat de Nariño i coordinador del grup de recerca Informàtica, Societat i Educació de la mateixa universitat. Autor del llibre “Informàtica i Educació en Pasto”, autor de diversos articles de recerca i ponent en diversos esdeveniments acadèmics de caràcter nacional i internacional, en temàtiques relacionades amb informàtica i educació.
Quatre anys d'experiència com a docent d'Educació Preescolar, Bàsica i Mitjana en l'àrea d'Informàtica i quinze anys d'experiència com a docent de la Universitat de Nariño.
Treball professional i acadèmic centrat en l'estudi del paper de la informàtica en l'educació, així com en l'aprofitament de les tecnologies d'informació i comunicació en els processos formatius.

email luiseduardo.paz(a)estudiants.urv.cat

Línies de recerca

  1. Ensenyament de la Informàtica: Desenvolupar projectes relacionats amb la construcció del currículum de l'àrea d'informàtica per a diferents nivells i graus, així com investigar en l'aplicació de models pedagògics, didàctiques i processos d'avaluació de l'aprenentatge en aquesta, són sublinies: Currículum d'Informàtica; Models Pedagògics aplicats a la Informàtica; Didàctica de la Informàtica; i Avaluació de l'aprenentatge de la Informàtica.
  2. Disseny d'Eines Informàtiques per a l'Educació: Desenvolupar projectes de recerca en el camp del Programari Educatiu i dels Sistemes d'Informació per a la Gestió Educativa, són sublinies: Desenvolupament de Programari Educatiu; i Desenvolupament de Sistemes d'Informació per a la Gestió Educativa.
  3. Noves Tecnologies de la informació i la comunicació per a l'educació: construir i aplicar noves propostes per a la implementació i avaluació de TIC per a l'educació, entorns virtuals d'aprenentatge i eines educatives informàtiques de lliure distribució, són sublinies: Avaluació de TIC per a l'Educació; Implementació de TIC per a l'Educació; Entorns Virtuals d'Aprenentatge; i Programari Lliure per a l'Educació.
  4. Informàtica i Societat: Analitzar l'impacte de la utilització de la informàtica en tots els aspectes de la societat contemporània a nivell regional i nacional.