Logo l@te
Logo URV

ENVISION: MULTIPLIER EVENT

INVITACIÓ AL MULTIPLIER EVENT DEL PROJECTE ENVISION

📅 Dia: 10 de febrer          🕘 Hora: de 9 h a 15 h 

📍 Lloc: Sala de Graus. Facultat d'Infermeria del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, Tarragona.

📝 Inscripcions tancades

 

Pertanys a l'àmbit #sociosanitari?
Ets #docent d'#universitat?

Més enllà de l'ús de simulacions en infermeria: co-disseny de Simulacions Virtuals en l’educació superior

Segon “Multiplier Event” del projecte Erasmus: European Network of Virtual Simulation Online (Envision), que es celebrarà a la sala de graus de la Facultat d'Infermeria, al Campus Catalunya, a Tarragona.

En aquest acte els assistents podran conèixer de primera mà les dues simulacions creades dins d’ENVISION, projecte europeu, amb l'objectiu d'explorar el desenvolupament de les simulacions virtuals, que serviran com a eina didàctica, als graus d'Infermeria, com a complement a les sessions de simulació presencials.

A més, els participants podran endinsar-se en el món de les simulacions i dels jocs virtuals, veure les possibilitats no nomes de l'ús d’aquestes, sinó també del co-disseny, per poder crear les seves pròpies simulacions, veient així les grans possibilitats que ens donen per afrontar els reptes educatius derivats del context de la COVID-19. En aquest acte podreu jugar i experimentar amb les dues simulacions creades, així com veure les guies pedagògiques per usar-les i per dissenyar-ne de noves.

Hi haurà un espai per intercanviar experiències i coneixements sobre aspectes clau de les simulacions que estem dissenyant, com els objectius d’aprenentatge, els punts de decisió i el feedback, així com també sobre aspectes crucials del model pedagògic en el que es basa el projecte: processos de pre-, briefing i debriefing en simulacions virtuals, tot seguint el model T-PACK.

Els assistents obtindran un certificat per la seva participació i col·laboració en aquest esdeveniment del projecte ENVISION. Cafè i aperitiu inclòs.

 

Web del projecte    Facebook