Logo l@te
Logo URV

Equip

Vanessa

Vanessa Serrano Molinero

Llicenciada en Matemàtiques i diplomada en Estadística per la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctora per la Universitat Ramon Llull dins del Programa Oficial de Doctorat en Economia i Empresa l’any 2015.

Ha treballat com a professora associada a la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona i com a docent i investigadora a IQS School of Management i IQS School of Engineering, de la Universitat Ramon Llull.

Actualment treballa com a personal investigador dins del grup ARGET (Applied Research Group in Education and Technology) a la Universitat Rovira i Virgili, aplicant tècniques d’anàlisi multivariant per identificar perfils del professorat i de l’alumnat respecte al seu nivell de competència digital, l’actitud i l’ús educatiu de les tecnologies digitals. 

Ha estat membre del grup de recerca ASISTEMBE (Analytics, Simulations and Inquiry in STEM and Business Education). Actualment col·labora amb el grup de recerca ADAMIQS (Applied Data Analytics and Modeling IQS). També és membre de l’associació d’usuaris de R d’Espanya, la Comunidad R Hispano. 

email vanessa.serrano(a)urv.cat

Línies de recerca

  • Desenvolupament i anàlisi de l’ús d’aplicacions interactives per a l’aprenentatge en STEM a través de la recollida de traces i de l’aplicació de tècniques de mineria de dades. 
  • Anàlisi de l’impacte de la disseminació d’informació financera per part de les empreses a través de les xarxes socials mitjançant tècniques de mineria de textos. 
  • Aplicació de tècniques d’anàlisi multivariant per identificar perfils del professorat i de l’alumnat respecte al seu nivell de competència digital, l’actitud i l’ús educatiu de les tecnologies digitals.