Logo l@te
Logo URV

2a TROBADA DE CENTRES INNOVADORS A TARRAGONA

El passat 1 de març de 2023 es va celebrar la 2a Trobada de Centres Innovadors (11ena a Catalunya) a la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia al Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquesta va estar organitzada per la Xarxa Educativa DIM-EDU (Pere Marquès), la Universitat Rovira i Virgili i el grup ARGET (Applied Research Group in Education and Technology), la Societat Catalana de Pedagogia i l'Associació Espiral.

Va ser una jornada híbrida, amb activitats presencials i activitats online adreçada als equips directius, coordinadors d'innovació i professors en general de tots els nivells, inspectors i gestors de l'Administració Educativa i especialistes d'empreses del sector. També hi van assistir estudiants de Pedagogia i de doctorat.

Les temàtiques que es van tractar en les diverses ponències, taules rodones, presentacions i tallers són: Innovació/transformació educativa. Bones pràctiques TIC, robòtica educativa, STEAM. Intel·ligència Artificial. Competència Digital Docent. Educació en valors i ODS. Escacs educatius. Neuroeducació. Inclusivitat. Funció directiva i lideratge pedagògic.

Tota la informació amb vídeos de la jornada aquí.